Lid worden?

wordlidVind je fotograferen leuk en kijk je graag naar andermans foto’s? Dan is Fotogroep EyeConnect! zeker iets voor jou!

Als je lid word van onze fotogroep deel je niet alleen samen je fotografie-hobby, maar verruim je ook je blik. Je vindt er een groter klankbord voor je eigen foto’s dan alleen in je familie- of vriendenkring. Je digitale of geprinte foto’s kun je meenemen op de clubavonden waar ze bekeken en besproken worden. Door het kijken naar foto’s van anderen kun je inspiratie opdoen en je eigen fotografie verbeteren.

Programma

Onze fotoclub biedt een breed programma met o.a. fotobesprekingen, wedstrijden, lezingen, samen op pad gaan, thema-avonden en uitwisselingen met andere fotoclubs. Alles met het doel om je plezier in het fotograferen te vergroten en meer inhoud aan je eigen fotografie te geven. Als lid van onze fotoclub kun je, indien gewenst, een lidmaatschap bij de Fotobond aangaan. Hierdoor kun je meedoen aan allerlei activiteiten en wedstrijden die de Fotobond organiseert en ontvang je vier keer per jaar het bondsblad ‘Fotobond InBeeld’.

Clubavonden

De clubavonden van FG EyeConnect! worden iedere 3 weken op de dinsdagavond van 19.30 tot ca. 22.00 uur gehouden in een mooie, grote moderne ruimte op de 1e verdieping van Vivantes, Woonzorgcentrum Franciscus te Beek (Li). Deze ruimte is voorzien van airco, beamer en TV Scherm en dus ideaal voor het houden van presentaties of fotobesprekingen. Daarnaast kunnen we het vloeroppervlak van deze ruimte verdubbelen en zodoende gebruiken om ook binnenshuis te fotograferen (bijvoorbeeld portret- en tabletop fotografie) maar natuur;ijk gaan we ook regelmatig buiten op locatie fotograferen.

Contributie

De contributie bedraagt €96,- per jaar. Het seizoen loopt van januari t/m december met een korte stop in de zomervakantie en rond de Kerstperiode. Lid worden kan altijd, ook gedurende het seizoen.

Aanmelden

Als je lid wilt worden of meer informatie wenst, kun je contact opnemen met een van onze bestuursleden door het onderstaande contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend een van onze clubavonden bezoeken. We zien je graag bij Fotogroep EyeConnect!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Privacy verklaring