Bert Branje

Bert Branje

Ik fotografeer al sind mijn middelbare schooltijd. Ik ben begonnen met een 6×6 camera van Russische makelij, de Lubitel-2 indertijd te koop voor nog geen 40 gulden. Ik fotografeerde in zwart-wit en had een eenvoudige doka bij mijn ouders op zolder. In 1980 kocht ik mijn eerste spiegelreflex-camera, een Canon AE-1.
In 2004 kocht ik een nieuwe Canon analoge spiegelreflex, maar na 3 rolletjes te hebben volgeschoten kocht ik mijn eerste digitale camera(tje), een compactcamera van Fuji, de F-10, maar voor die tijd met goede specificaties.
Mijn eerste digitale spiegelreflex was de Canon EOS-400D. Omdat een van mijn andere hobby’s het repareren en reviseren is van Canon camera’s en lenzen heb ik daarna het hele scala van Canon gehad. Van 400D tot 650D, van 40D tot 7D en op dit moment nog de 70D en 5D MK-II en alle mogelijke lenzen, EF-s en EF L-lenzen.
Om toch wat meer met het fotograferen zelf bezig te zijn heb ik mij aangemeld bij fotogroep Eyeconnect, in de hoop op deze manier wat meer gezamelijke projecten te kunnen doen en ervaringen te kunnen uitwisselen. Ik heb geen speciale voorkeur voor een bepaald genre, maar doe toch vooral natuur-, landschaps- en steden-fotografie.

 

 

 

 

 

 

 

Privacy verklaring