Niels van Renen

Niels van Renen
Rol: activiteiten commissie
 
Mijn passie voor fotografie is begonnen vanuit een teleurstelling. Aan het einde van een mooie vakantie waren de beelden die overbleven als herinnering niet zoals ik dat voor ogen had. Ik ben me toen gaan verdiepen in fotografie. Dit resulteerde in de aanschaf van een instap DSLR camera, een Canon EOS 450D. Met deze camera zijn de eerste schreden gezet in de wereld van de fotografie. Ik ben dit gaan combineren met een tweede passie van mij, het bezoeken van sport evenementen. Voetbal in het bijzonder. Na de aanschaf van twee nieuwe body’s, een Canon 60D en 6D full-frame camera kwam mijn focus steeds meer op sportfotografie te liggen. In 2012 kreeg ik de kans om in te vallen als clubfotograaf van Fortuna Sittard. Een invalbeurt die uiteindelijk er toe heeft geleid dat ik inmiddels een vijftal jaren een van de vaste clubfotografen ben. Wekelijks ben ik langs de Nederlandse velden te vinden met mijn camera’s. Naast het fotograferen van Sportevenementen ben ik me steeds meer gaan toeleggen op Portret fotografie. Een tak van fotograferen die naast de interactie met de modellen een behoorlijke uitdaging met zich meebrengt.
Niels van Renen

 

 

Privacy verklaring