Loe Bergers

Loe_BergersIk ben in fotografie geïnteresseerd geraakt via een kennis in mijn familie. Die leerde me om de zwart-wit opnames die ik destijds met mijn Pentax ME camera maakte zelf te ontwikkelen en af te drukken. Dit inspireerde me om meer te fotograferen. Helaas zijn veel foto’s uit die tijd verloren gegaan. Later ben ik overgestapt op het maken van diaopnamen. Toen de videocamera betaalbaar werd, ben ik overstapt op het maken van filmopnamen. Toch liet de fotografie me niet los en heb ik het fotograferen weer opgepakt. In eerste instantie bij het spotten van vliegtuigen en bij het bezoeken van vliegshows.

Ik heb geen echte voorkeur in het fotograferen. Al heeft de luchtvaart toch een speciaal plekje in mijn fotowerk. Ik hou ervan om dingen te fotograferen zoals ze zijn. Of dat nu landschappen, architectuur of mensen zijn. Als het maar mooie plaatjes oplevert.

Als fotograaf voor het blad “de Nuutsbaeker” probeer ik elke editie weer een aantal foto’s te maken van de activiteiten die in mijn woonplaats Beek plaatsvinden.

 

Loe Bergers

 

 

 

Privacy verklaring