Francis van der Burgt

Francis van de Burgt

Het klinkt cliché, maar het is waar: “Een beeld zegt meer dan duizend woorden”. Blijdschap, woede, ontgoocheling, tederheid, verbazing, liefde… Een momentopname van nog geen seconde kan de emotie van dat ene moment jaren later nog terugroepen. Op het moment dat je zo’n foto maakt, geeft dat een enorme kick! Dát is de reden dat ik verslingerd ben geraakt aan fotografie. 

Op dit moment zijn mijn interesses nog heel breed, te breed misschien. Nadeel is dat ik zonder focus te veel wil met alle gevolgen van dien, voordeel is dat ik nog heel veel te leren en te ontdekken heb.

Ik hoop dat we met deze groep in eerste instantie met veel plezier onze gezamenlijke hobby kunnen uitoefenen. Daarnaast hoop ik dat we nog veel kunnen leren van elkaar en dat we elkaar zo tot een hoger niveau brengen. Dit is mogelijk omdat we, ondanks onze verschillende interesses, allemaal een gezamenlijke hobby hebben waar we onze liefde en passie in kwijt kunnen.

Francis van de Burgt

 

 

 

Privacy verklaring