Info

FG EyeConnect! is een leuke groep mensen bestaande uit 15 enthousiaste en leergierige (amateur)fotografen die fotokwaliteit en plezier belangrijk vinden en samen hun hobby verder willen ontwikkelen. FG EyeConnect! wil uniek zijn door een dynamische moderne uitstraling en gebruik te maken van hedendaagse middelen en fotografeertechnieken. Dus geen saaie, stoffige fotoclub die stil staat in zijn eigen ontwikkelingen en waar geen ruimte is voor eigen ideeën en inbreng.

Wij hebben als doel het samenbrengen van kennis en ervaringen om op die manier betere foto’s te kunnen maken. De drive om ook elkaar te stimuleren en nieuwe impulsen te geven. FG EyeConnect! is geen club om alleen maar kennis/kunde op te doen, daar zijn cursussen en workshops voor bedoeld. Dat wil echter niet zeggen dat een beginnende fotograaf aan zijn/haar lot wordt overgelaten, verre van zelfs. De beginnende amateurfotografen zal met grote regelmaat bij de arm worden genomen om zodoende snel in de groep te worden opgenomen.

Is fotograferen je hobby maar wil je dit niet in je eentje doen kom dan gerust eens op een van onze clubavonden kijken of neem contact op met een van onze bestuursleden.

FG EyeConnect! en haar leden zijn lid van de Nederlandse Fotobond.

Onze Kernwaarden:

kernwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>