Lidmaatschap Fotobond

Vanaf vandaag zijn we officieel lid van de Nederlandse Amateur Fotobond (kortweg Fotobond genoemd). Dit heeft voor ons als club en als leden alleen maar voordelen waardoor we meer zullen groeien in onze ontwikkeling en elkaar inspireren voor nog mooier, interessanter en origineler fotowerk.

Onze leden Roy Coumans en Huub Keulers verzorgen vanaf dit jaar lezingen / presentaties voor fotoclubs of andere geïnteresseerde organisaties. Roy doet dit vooral vanuit zijn ervaringen als straatfotograaf en heeft goede ervaringen bij een fotoclub in Belgie. Huub verzorgt lezingen op sport-, portret-, en reisfotografie maar ook hoe een fotoclub dynamisch te houden en hoe foto’s meer spanning te geven. Huub staat ook op de interne sprekerslijst van de Fotobond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>