Huub Keulers werkt mee aan boek sportfotografie

Ons lid Huub Keulers heeft in de rol als sparring-partner van auteur Pieter Dhaeze meegewerkt aan een prachtig boek over sportfotografie. Pieter Dhaeze is één van Nederlands meest bekende en veelzijdige schrijvers en opleiders op fotografiegebied en tevens eigenaar van Canon Eoszine. Na een inspirerend en gezellig gesprek tussen Pieter en Huub was er direct een klik met als resultaat een mooie samenwerking die zich in de toekomst verder zal ontwikkelen. Naast diverse educatieve foto’s van Huub en Pieter zijn er ook veel mooie foto’s van topfotograaf Pim Ras te bewonderen. Pim is sportfotograaf van het Algemeen Dagblad en ANP-fotograaf van o.a. Olympische Spelen van Rio 2016. Dit boek is vanaf nu te verkrijgen bij o.a. Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>