Activiteitenprogramma 2016

Om ook 2016 met enthousiasme en ambitie in te gaan is een activiteitencommissie (AC) in het leven geroepen. Deze AC heeft een mooi programma opgesteld welke ondertussen goedgekeurd is door de leden voorleggen.

Insteek van de activiteiten is: samen fotografie ervaren en ontdekken, kennis delen, focus naar binnen en naar buiten de club, elkaar stimuleren en plezier beleven om uiteindelijk nog trotser op je foto’s te kunnen zijn. De AC zal 1 jaar actief zijn in de samenstelling van Sander Hultink, Loe Bergers en Huub Keulers. Ieder jaar zal de AC een andere samenstelling hebben zodat iedereen zijn/haar steentje bijdraagt en eigen inbreng kan hebben. Voor 2017 bestaat de AC uit: Roy Coumans, Peter Lefevre en Huub Stijns.

Activiteitenprogramma2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>