FG EyeConnect! stelt zich voor

Logo FG EyeConnect!FG EyeConnect! is een jonge fotoclub uit het Limburgse Beek bestaande uit 15 enthousiaste en leergierige fotografen die hun hobby samen verder vorm willen geven. Onze leden zijn afkomstig uit alle windstreken van Zuid- en Midden Limburg en vormen een pluimage van jonge en wat rijpere fotografen (m/v) waardoor een mooie mix van kwaliteit, creativiteit, originaliteit, frisse blik en ervaring ontstaat. FG EyeConnect! wil uniek zijn door een dynamische moderne uitstraling met gebruikmaking van hedendaagse middelen en technieken. Dus geen saaie, stoffige fotoclub die stil staat in zijn eigen ontwikkelingen en waar geen ruimte is voor eigen ideeën en inbreng. Integendeel, onze kernwaarden zijn: samenwerking, respect, sociaal, kennisdeling, dynamisch, innovatief en last but not least plezierig.

Onze fotoclub en haar leden zijn lid van de Fotobond.

‘Take nothing but pictures, leave nothing but fotoprints!’

One thought on “FG EyeConnect! stelt zich voor

  1. aku terima teguran kau dgan ati yg terbuka .. bukan nyer sperti spesies no one n anon kt atas tu .Hot debate. What do you think? 9  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>